Non-woven

Machines voor de verwerking van non-wovens

Non-woven of vliesstof is de stof van het heden en zeker van de toekomst. Doeken worden namelijk direct van vezels of filamenten gemaakt, terwijl bij ‘gewoon’ textiel de vezels eerst tot garen moeten worden gesponnen. De vezels worden meteen in een vlies gelegd en aan elkaar gehecht door middel van mechanische, chemische of thermische vliesversteviging. Via Comhaire International BV koopt u de beste apparatuur voor uw non-wovens.

Machines voor de verwerking van non-wovens

Het textiel van de toekomst

Door deze shortcut in het productieproces heeft non-woven een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, verloopt het proces sneller én is het milieuvriendelijker. In een wereld waarin milieuvriendelijke en recycleerbare producten een steeds belangrijkere rol spelen, is het een future-proof alternatief voor minder duurzame materialen.

Meer en meer toepassingen

Het is dus geen toeval dat men uitgebreid onderzoek voert naar nieuwe en nog betere toepassingen voor non-wovens zoals voor maandverbanden, wegwerpschorten, isolatiemateriaal of geotextiel. Wij zorgen ervoor dat u de beste machines kan inzetten voor het hele productieproces.

Onze constructeurs

Ook voor de non-wovensector werken wij enkel samen met de beste leveranciers voor kwalitatief hoogstaande en betrouwbare oplossingen. Zo hanteren wij zeer strenge kwaliteitsvereisten voor alle producten, zowel machines als grondstoffen. Andritz Asselin-Thibeau, Andritz Küsters, Laroche en Schott & Meissner zijn enkele van de wereldbekende merken in de non-wovensector waarvoor wij exclusieve vertegenwoordiger zijn.

Comhaire International BV staat steeds voor u klaar met deskundig advies op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor hulp in uw zoektocht naar de juiste apparatuur voor de productie van non-wovens: van volledige productielijnen tot op zichzelf staande machines.

Wilt u graag meer informatie?