Spinnen

Spinmachines en –toebehoren

Ongeveer halverwege de achttiende eeuw tijdens de Industriële Revolutie deden spinmachines hun intrede in de textiel- en spinindustrie. De eerste mechanisering was een feit. En hoewel de Spinning Jenny verre van geautomatiseerd was, is het kernidee gelijk gebleven. Bij ons koopt u voor uw spinnerij de beste en modernste machines van internationale topmerken.

Spinmachines en –toebehoren

Koop uw spinmachine via Comhaire International BV

U kan bij Comhaire International BV terecht voor alle spinapparatuur: van volledig uitgeruste spinmachines tot specifieke hightech onderdelen zoals temperatuurtransmitters. U bent steeds verzekerd van de beste materialen aan correcte prijzen.

Spinnen

Onze constructeurs

Net zoals voor de non-wovensector, de recyclage van textielafval en de levering van grondstoffen werken wij enkel samen met de beste leveranciers voor wie wij exclusieve vertegenwoordiger zijn, zoals Reiners + Fürst, Binsfeld Engineering Inc. en Rieter Winterthur. Uw vertrouwde contactpersoon bij Comhaire International BV blijft steeds uw aanspreekpunt voor verdere opvolging.

  • Ringen en ringlopers
  • SpinCleaner
    • Torsiemeetsystemen voor roterende componenten
    • Betrouwbare en innovatieve temperatuurtransmitters
  • Volledig uitgewerkte spinnerijen, ontworpen op uw maat
  • Apparatuur voor elke stap in het productieproces

Wij staan steeds voor u klaar met deskundig advies. Dankzij het 60-jarig bestaan van Comhaire International BV legden we veel contacten in binnen- en buitenland. Dit geeft ons de mogelijkheid enkel met de beste leveranciers samen te werken. We hanteren daarom ook strenge kwaliteitsvereisten voor alle producten die wij aanbieden. Ziet u de constructeur die u verkiest niet in de lijst, aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen met u zoeken we naar een oplossing op uw maat.

Wilt u graag met de beste apparatuur werken?