Recycling

Textiel recycleren

De maximalisatie van recyclage is al jaren een streefdoel voor veel sectoren. En dankzij Comhaire International BV kan u een beroep doen op de beste apparatuur van internationale topmerken voor het recyclage- en verwerkingsproces van textielafval in uw bedrijf.

Textiel recycleren

Zowel tijdens als na het productieproces textiel recycleren

De Europese regelgeving en steeds hoger wordende productiekosten verplichten bedrijven om volop in te zetten op recyclage, en de afvalberg en schadelijke uitstoot die het productieproces met zich meebrengt tot een minimum te beperken. Textiel recycleren vormt daar geen uitzondering op.

Elk jaar wordt er wereldwijd duizenden ton aan textielafval ingezameld. Maar een bepaald percentage is niet meteen bruikbaar en moet verder verwerkt worden om te vermijden dat het op de afvalberg belandt.

Ook tijdens het spinnen en weven van textiel of non-wovens ontstaat heel wat afval. Dankzij geavanceerde apparatuur kan dit afval veelal inhouse verwerkt worden. Met behulp van de machines die wij aanbieden, kan zelfs hard textielafval gerecycleerd worden met optimalisatie van de vezelkwaliteit.

Recycling

Onze constructeurs

Comhaire International BV engageert zich voor textielrecyclage door samen te werken met de beste constructeurs van verwerkingsmachines, zoals Laroche. Wij zijn steeds exclusieve vertegenwoordiger voor deze merken in de aangegeven regio.

  • lijnen om alle types textielafval te recycleren
  • snijmachines
  • open- en menginstallaties
  • alle typen airlays (gethermofixeerd, vernadeld en gemengd met poeders)
  • balenpers
  • apparatuur aanpasbaar aan en speciaal ontwikkeld voor hoge productiecapaciteit

Bent u op zoek naar gespecialiseerde apparatuur voor textielrecyclage? Neem dan zeker contact met ons op om meer informatie te verkrijgen. Via Comhaire International BV kan u de beste apparatuur aankopen die er op de markt verkrijgbaar is. Vertrouw op onze 60 jaar ervaring in de textielindustrie. Wij gaan voor een snelle en persoonlijke service met nauw klantencontact. Uw professionele vertegenwoordiger van Comhaire International BV blijft steeds uw vaste aanspreekpartner.

Had u graag nog wat meer informatie?